Bedrijfsuitje in Eernewoude

Een dagje weg met het personeel, voor iedere werknemer is zo’n dag een leuk uitstapje. Het verbind en zorgt voor goede relaties tussen personeelsleden. Maar ook tussen werkgever en werknemer. Op een zonnige dag lekker varen op één van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Voor een leuk en gezellig bedrijfsuitje kom je naar de Alde Feanen! Wij verzorgen een leuk en gezellig personeelsfeest voor jullie in het Nationaal Park De Alde Feanen.

Complete arrangementen bedrijfsuitjes in Friesland

Voor het organiseren van een bedrijfsuitje, personeelsfeest of familiedag helpen wij jullie graag.
Door samenwerking met de plaatselijke horeca, outdoorbedrijven, musea’s,  skûtsje- praam charters kunnen wij altijd een arrangement op maat maken.
Jullie kiezen de ingrediënten, wij passen het programma hier op aan. Actief of passief… Natuur of cultuur… Een hele dag of een dagdeel…

Een dagdeel ook ideaal voor zaken relatie’s. Een hele dag compleet verzorgt. (inclusief barbecue of buffet)Bedrijfsarrangement op maat

Bedrijfsuitje / persooneelsfeest in Eernewoude organiseren?

Een bedrijfsuitje / personeelsfeest in Eernewoude via Verhuurbedrijf Alde Feanen is een gegarandeerd succes. Een andere wereld en toch dicht bij! Beleef het, maak een afspraak!

Zeer mooie sloepen en heerlijk bedrijfsuitje gehad, bedankt!

5 Sterren

Ook een bedrijfsuitje organiseren?

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte ontvangen

Of bel: 06 44 37 89 89