Familiedag Friesland

Voor een leuke en gezellige familiedag Friesland kom je naar de Alde Feanen in Eernewoude. Verhuurbedrijf Alde Feanen verzorgt een complete familiedag in het hart van Friesland. Jij kiest de ‘ingrediënten’ voor de dag, wij verwerken deze tot een totaalprogramma. Garantie voor een geslaagde familiedag. Wij werken samen met de lokale horeca, outdoorbedrijven, musea, skûtsje en praamcharters. Hierdoor kunnen wij altijd een arrangement op maat maken. Passief of actief, natuur en/of cultuur, de hele dag of een dagdeel, alles is mogelijk.

Familiedag Friesland organiseren

Het organiseren van een familiedag kan een hele klus zijn. Je moet een datum plannen waarop iedereen uit de familie beschikbaar is. Een locatie uitzoeken die geschikt is voor iedereen. Je moet rekening houden met diverse eisen, wensen of beperkingen van familieleden. Dit zijn een aantal ‘vraagstukken’ waar je rekening mee moet houden. Het is dus niet zo maar 1, 2, 3, geregeld. Verhuurbedrijf Alde Feanen heeft jarenlange ervaring met het verhuren van sloepen én het organiseren van familiedagen. Hierdoor kunnen wij heel goed meedenken in de (on)mogelijkheden voor een familiedag in Friesland. Een dag op de Friese wateren maakt een familiedag uniek! Helemaal als je deze mag beleven in de prachtige ongerepte natuur van Nationaal Park De Alde Feanen, nabij Eernewoude.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Arrangement op maat

  • Een dagdeel sloepvaren of zeilen
  • Compleet verzorgde familiedag! (inclusief barbecue of buffet)
  • Arrangement op maat

Wil je een op-maat gemaakte familiedag? Neem contact met ons op. Wij denken graag met je mee.

Contact opnemen

 

 

Op maat gemaakte arrangementen voor een geslaagde familiedag Friesland

 

Dagdeel arrangement

Je wilt een deel van de dag, bijvoorbeeld ‘s middags samenkomen met de familie. Ontmoet elkaar eerst op één centraal punt aan het water. Even bijpraten met koffie en gebak. (Klein)kinderen die elkaar opzoeken of bij opa en oma op schoot willen zitten. Daarna een paar uren verdeeld over enkele elektrische sloepen rondvaren door de prachtige natuur die De Alde Feanen heeft te bieden. Waarna de dag wordt afgesloten met een gezamenlijk diner in een plaatselijk restaurant.

Actief zeilarrangement

Lekker actief doen tijdens de familiedag? Wat is er leuker dan een dagje zeilen op de Friese wateren? Start je familiedag Friesland op één afgesproken plek. Verdeel de groep in meerdere kleinere groepjes om plaats te nemen in onze Valk zeilboten. Hijs de zeilen en vaar over de prachtige Friese wateren. Er wordt niet voor niets gezegd: “Nergens is Friesland zo mooi als vanaf het water”. Sluit de dag af met een heerlijk diner in een lokaal restaurant.

Sport & spel arrangement

Is jouw familie sportief of competitief aangelegd? Boek een arrangement waarbij je naast het varen of zeilen op het water op enkele unieke plekjes een sportieve of spelactiviteit doet. Of combineer een boot- met een fietstocht door de Friese natuur. Stap bijvoorbeeld in een sloep en vaar naar een Friese plaats als Grou of Leeuwarden. Pak daar de fiets en maakt een fietstocht terug naar Eernewoude. Hier sluit je de dag af met lekkere barbecue bij één van de lokale horeca.

 

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden! Neem contact op of via 06-44 37 89 89.