Boat rental

Sloop/boat rental in Eernewoude/Friesland? Come to sloop/boat rentals De Alde Feanen. Eernewoude is the place for you. Several types of sloops/boats/sailing boats available. Profit from one fair hourly rates and excellent service. Boat rental De Alde Feanen would like to be the staring point of an unforgettable sailing trip through Friesland. Day rentals from 9.00 till 21.00 hours! Fishermen and birdwatchers can leave earlier in consultation. Download: general conditions rental boats: general conditions rental boats Call us for information/reservation: Ulbe Postma: GSM +31(0)644378989 of +31(0)511 539215

Maril Sloep huren Alde Feanen

Maril 570 boat (Max 10 person)

Renting a boat with Alde Feanen rental is pure enjoyment.

Make reservation More information
Maril 570 mit Sonnenliegen

Maril 570 with sundeck (Max 10 personen)

Lekker onbezorgd  relaxen op het zonnedek! Bij stap 2 zonnedek toevoegen!    

Make reservation More information

Maril 570 sloop with extended hood (Max 10 person)

Met zijn allen beschut onder de verlengde dektent. Bij stap 2 verlengde dektent toevoegen!      

Make reservation More information
Maril Kampeersloep

Maril 570 camping sloop (2 sleeping places)

Kamperen op het water is een ervaring die u niet mag missen! Bij stap 2 kampeersloep toevoegen!    

Make reservation More information
Varen met een elektrische sloep

Oldmarker/Clever Electric boat (Max 6 person)

Elektrische sloep huren in Eernewoude? Kom genieten van het geruisloos varen in het Nationaal Park De Alde Feanen.

Make reservation More information

Sailboat (max. 6 person)

Rent a sailboat or poly-valk in Eernwoude and be surprised with the beautiful lakes of Friesland. Also for rent with cover.  

Make reservation More information

Tour- Fishingboat (4 to 6 person)

De stalen toervisboten en de Nicki 420 zijn  geschikt om het natuurgebied het Nationaal Park De Alde Feanen te ontdekken.      

Make reservation More information

Nicki 420 boat (max 6 persons)

De Nicki 420 en de stalen toervisboten zijn ideaal om het natuurgebied het Nationaal Park De Alde Feanen te ontdekken. De visser kan met deze boten…

Make reservation More information

Bootverhuur Friesland

Een boot huren in Friesland? Bij bootverhuur De Alde Feanen te Eernewoude (Friesland) bent u aan het juiste adres. Verhuur van diverse types boten, van sloep tot zeilboot. Profiteer van ons eerlijke uurtarief en de uitstekende service van ons personeel. Bootverhuur Alde Feanen is graag het startpunt van een onvergetelijke boottocht door Friesland.

Zo zijn niet alleen de mogelijkheden divers maar profiteert u ook van ons eerlijke uurtarief en uitstekende service. Wij zijn graag u startpunt voor een onvergetelijk boottocht door Eernewoude en omstreken.

Bootverhuur op maat

  • Een hele dag of dagdeel varen
  • Daghuur van 9:00 tot 21:00 uur!
  • Aanvullende arrangementen mogelijk bij te boeken

Wil je een advies van onze bootverhuur? Neem contact met ons op. Wij denken graag met je mee.

Contact opnemen

Bootverhuur Friesland: Bootje huren in Eernewoude

Het dorpje Eernewoude is gelegen in het hart van Friesland en het Fries Merengebied. Hierdoor zijn de mogelijkheden tot waterrecreatie uitmuntend te noemen. Diverse vaarroutes zijn vanuit Eernewoude te starten. Ontdek Friesland tijdens een vaartocht langs een aantal authentieke Friese dorpen. Bezoek dorpen als Grou, Sneek en Akkrum en eindig in Terherne waar een bezoek gebracht kan worden aan het Kameleondorp (Ter Herne). Zo ziet u maar, voor bootverhuur Friesland is Eernewoude is een goed startpunt voor jong en oud!

Uiteraard zijn er nog veel meer routes en mogelijkheden. Bij bootverhuur ‘De Alde Feanen’ in Friesland staat service en kwaliteit hoog in het vaandel. Schroom daarom niet en vraag naar uw specifieke wensen. Bekijk voor specifieke informatie ook onze verhuurpagina.

Zeilboot huren in Friesland

Naast sloepen en visboten verhuurt de Alde Feanen ook zeilboten. Met een polyvalk kunt u mooie zeiltochten door de Alde Feanen en Eernewoude maken. Lees meer over zeilboot huren in Friesland.

De mogelijkheden tot bootverhuur in Friesland zijn divers. Bootverhuur Alde Feanen verhuurt verschillende soorten boten. Te denken valt aan sloepen, valken tot zelfs woonboten. Heeft u een specifieke wensen neem dan contact met ons op. Wij doen er alles aan om uw specifieke wens in vervulling te laten gaan.