Sloep huren Eernewoude

Wilt u sloep varen vanuit Eernewoude (Friesland)? Wij verhuren diverse comfortabele sloepen vanuit Eernewoude. Heerlijk genieten van de natuur. Reserveer vandaag nog uw eigen sloep! De Maril 570 sloep staat bekend om comfort en haar uitstekende vaareigenschappen. Met gemak kunnen 8 volwassenen plaatsnemen in de grote kuip. De stille bedrijfszekere dieselmotor zorgt voor zorgeloos vaargenot. U bestuurt de sloep met een stuurwiel.

Ook voor u bedrijf of familie feest

Sloep huren Eernewoude en ontdek de Alde Feanen!

Tip! Vanuit Eernewoude een dagtocht door de grachten van Leeuwarden culturele hoofdstad 2018 van Europa.

Daghuur van een sloep is tot 21.00 uur!

Onze bootverhuur is gesitueerd in hartje Friesland in het prachtige natuurgebied van de Alde Feanen. De recreatiemogelijkheden zijn hierdoor divers voor jong en oud! Bezoek diverse typische Friese steden of breng een bezoek aan het Kameleondorp in Terherne. Uiteraard per sloep of ander boot te bereiken. Schroom niet en maak uw specifieke wensen kenbaar, wij denken namelijk graag met u mee!

Een sloep huren in Eernewoude bij De Alde Feanen is puur genieten. Zo beschikken de sloepen die wij verhuren over een hoge mate van comfort en zijn de sloepen eenvoudig te bedienen.

Maril Kampeersloep

Vraag ook naar de kampeersloepen.
(deze sloepen hebben een verlengde buiskap en een zonnedek)

Enkele mogelijkheden voor sloep verhuur

Maril Sloep huren Alde Feanen

Maril 570 sloep

De Maril sloep is één van de populairste ‘verhuursloeps’ en is geschikt voor 10 personen. Te huur van 9:00 tot 21:00 uur!

Vanaf € 95,- per dag.

Direct reserveren Meer informatie

Elektrische sloep huren

Elektrische sloep

Geruisloos varen door ‘De Alde Feanen‘. Dat kan met onze elektrische sloepen geschikt voor 6 personen.

Vanaf € 95,- per dag.

Direct reserveren Meer informatie

Polyvalk Zeilboot huren

Poly-valk zeilboot

Wil je puur natuur genieten van de omgeving? Huur een zeilboot! Geschikt voor max. 6 personen.

Vanaf € 55,- per dag.

Direct reserveren Meer informatie

Sloeparrangementen vanuit Eernewoude

De Alde Feanen biedt diverse sloeparrangementen (dag of meerdaagse arrangementen) aan. De arrangementen zijn eenvoudig uit te breiden met een dag extra. Staat uw arrangement er niet bij? Neem contact met ons op voor een arrangement op maat. De arrangementen zijn ook geschikt voor grote groepen (vraag vrijblijvend naar de prijs).

Arrangementen vanuit Eernewoude »

Sloepen voor een dagtocht

Vanuit Eernewoude kunt u mooie dagtochten maken over de wateren in Friesland. Vaar naar Leeuwarden voor een tocht door de grachten van de culturele hoofdstad van Europa in 2018. Een tocht naar Grou, Sneek of Drachten behoort ook zeker tot de mogelijkheden tijdens een dagtocht. Tijdens een dagtocht hoeft de sloep pas om uiterlijk 21:00 uur ingeleverd te worden.