Sloepverhuur friesland

Ontdek Friesland vanaf het water met een sloep van sloepverhuur De Alde Feanen in Friesland! Huur een sloep bij sloepverhuur de Alde Feanen en ontdek unieke plekjes in Friesland.

Vanuit het centraal gelegen Eernewoude bent u bij sloepverhuur de Alde Feanen in staat om alle mooie natuurgebieden en pittoreske dorpen of steden in Friesland te bezoeken.

Sloepverhuur: Maril 570

De sloep die de Alde Feanen verhuurt is de betrouwbare Maril 570 sloep. Deze sloep heeft een hoog zitcomfort, stabiele eigenschappen en staat bekend om haar uitstekende vaareigenschappen. Daarnaast zorgt de hoge cabrioletkap en kussens voor een goed zitcomfort.

Technische gegevens sloep:

  • Stuurwiel
  • Plek voor 8 volwassenen
  • Goed geïsoleerde bedrijfszekere dieselmotor

Bekijk onze prijslijst

Sloepverhuur Friesland

Doordat ons bedrijf gesitueerd is in hartje Friesland zijn de mogelijkheden tot recreatie divers. Zowel voor jong als voor oud. Zo kunt u diverse steden bezoeken in Friesland maar is het ook een mogelijkheid om het kameleondorp in Terherne te bezoeken. Schroom niet en maak uw specifieke wensen kenbaar, wij denken namelijk graag met u mee!

Een sloep huren in Friesland bij De Alde Feanen is niet alleen profiteren van ons eerlijk huurtarief. Zo beschikken de sloepen die wij verhuren over een hoge mate van comfort en zijn de sloepen eenvoudig te bedienen. Voor meer technische informatie verwijzen wij u graag door naar onze verhuurpagina.

Tip van sloepverhuur De Alde Feanen in Friesland

Maak een tocht langs de leukste dorpen in Friesland. Zowel leuk voor jong als oud. Bezoek de leuke winkeltjes van Grou, geniet van het pittoreske Akkrum en bezoek het Kameleondorp in Terherne. Onderweg kunt u genieten van het natuurschoon van nationaal park de Alde Feanen.

Uiteraard zijn er ook nog veel meer routes en mogelijkheden. Bij sloepverhuur De Alde Feanen staat service en kwaliteit hoog in het vaandel. Schroom daarom niet en vraag naar uw specifieke wensen. Bekijk voor specifieke informatie ook onze verhuurpagina.