Vakantiewoningen Friesland

Wilt u een vakantiewoning in Friesland huren? Wij verhuren vakantiewoningen en woonboten in de Alde Feanen, een nationaal park gelegen in Eernewoude. De vakantiewoningen liggen in een rustige omgeving. Ideaal voor de watersporter, visser en natuurliefhebber.

Vakantiewoning Friesland

Aldefeanen verhuurt vakantiewoningen in Friesland. Deze zijn gelegen aan de wateren: Ulekrite, Folkertsloot, Zandmeer, It Wiid, Pikmeer en de Wijde Ee. Allen gelegen in Eernewoude & Grou, Friesland.

Bekijk de aanbiedingen op onze site. Verhuurbedrijf De Alde Feanen te Friesland biedt unieke vakantiewoningen aan in hartje Friesland. Deze vakantiewoningen zijn gelegen in natuurpark De Alde Feanen e.o.. Water, natuur en karakteristieke dorpen en steden waar Friesland zo bekend om staat zijn binnen handbereik.

Vakantiewoning huren bij de Alde Feanen

Heeft u vragen over één van onze verhuurmogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee!

  • Scherpe prijzen
  • 18 vakantiewoningen
  • 11 woonboten
  • Persoonlijk advies
  • Centraal in Friesland
  • Unieke verhuurmogelijkheden

Overzicht vakantiewoningen en woonboten in Friesland

Woonboot MarwilleAlde Feanen verhuurt 18 vakantiewoningen in Friesland. Met name op en rondom Nationaalpark De Alde Feanen. Ook worden 11 woonboten verhuurd. Onze vakantiewoningen zijn uniek gesitueerd. Veel van de vakantiewoningen liggen direct aan het water en hebben een eigen aanlegsteiger. Een aantal zijn zelfs alleen via het water te bereiken. Een overzicht van de vakantiewoningen die wij verhuren vind u hier. Wilt u meer informatie of wilt u een vakantiewoning reserveren neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Vakantiewoningen of Woonboten